Vask Hår Med Rasul

Diy naturlig hårvask uden shampoo hjemmelavede. Det kan anbefales, at du vasker håret med rasul ler, når du alligevel skal i bad, og det er en god ide, at du tager dig god tid til at vaske alt håret fra hovedbunden og ud til spidsen. Jo mere grundig du er i din vask, des bedre bliver resultatet. Grønt ler kan også anvendes, dog er det bedre og mere effektivt som hårkur/hårmaske.

Drop shampooen og vask hår med eddike og ler berlingske.Dk. Hun vasker sit hår med det hvide ler blandet med vand cirka to gange om ugen, og derudover skyller hun efter med æblecidereddike, der skal sikre en sund hovedbund og fjerne kalkrester fra vandet. Mit hår er blevet meget glattere, og jeg behøver ikke at bruge glattejernet længere, efter jeg har droppet shampooen, siger cecilie blaksted. Islamsk ordliste wikipedia. Islamsk ordliste er en liste over begrep, hovedsakelig fra arabisk, som er av betydning for islamsk lære, liv og historie. Rasul marokkansk sæbeler til hud eller hår cosmos co. Hvad er rasul? Man fristes til at sige, at kært barn har mange navne, for rasul leret bliver kaldt for en hel del forskellige ting, og det kan ligeledes staves på en del forskellige måder. Men selvom leret har en del forskellige navne, er det stadigvæk en god og effektiv måde at pleje især huden, håret og kroppen med. Herunder er blot nogle af de mange navne, som rasul har rasul (den. Vask hår med ler og andre shampooalternativer maria bøgh. Dengang gik det fint, jeg husker ikke overgangsperioden som slem, jeg mindes kun, at mit hår føltes rent efter vask med vand det meste af min fireårige water onlyperiode. Jeg har helt sikkert glemt/fortrængt en del af ubehaget i begyndelsen, og der er også stor forskel på at have dreads og “almindeligt” hår og at være 20 og 35! Isangs hair & body. Vi laver kvalitets hår & kropspleje produkter med økologiske, fair trade & veganske ingredienser. Uden parabener, ftalater, sulfater, syntetisk duft eller syntetisk noget som helst.

Harstyling video results. Learn about the latest trends with tips from our hair experts today! Islamsk ordliste wikipedia. Islamsk ordliste er en liste over begrep, hovedsakelig fra arabisk, som er av betydning for islamsk lære, liv og historie. Id alfitr wikipedia. Muslimer i ulike land har sine egne mattradisjoner og skikker for id. Afroamerikanske muslimer kan for eksempel feire dagen med en god stek, mens folk fra andre land har sine særskilte festretter.. I indonesia er det vanlig å feire siste kvelden av ramadan med takbiran, opptog med store bedugtrommer der folk i alle aldre sier takbiren i en mikrofon. Jeg har ikke brugt shampoo i et år anja lysholm. Jeg stoppede her den 6. Juni da jeg var på besøg hos mine forældre, som har vasket krop og hår med natron i ½ år. (De har endda erstattet deo’en med vand/natron blanding. De har aldrig problemer med at lugte under armene længere) nå men jeg tænkte jeg jo lige så godt kunne øve mig hos dem, eftersom jeg skulle være der i 5 dage. Rasul som naturligt alternativ til shampoo hårvask cosmos. Hvor traditionel shampoo desværre har en tendens til at udtørre håret og hovedbunden, med mindre der er tilsat andre ingredienser som blødgøre mm, fordi det er fedtopløsende, så opløser rasul ikke fedt, hvorfor håret bliver mere naturligt og sundt, når det vaskes med ler. Men har du brugt shampoo, hvilket de fleste i den vestlige.

Rasul hvad er vulkansk ler? Kendt som ghassoul og rhassoul. Rasul har nemlig en positiv virkning på huden generelt, og derfor kan den også bruges som body wrap på flere forskellige steder på kroppen, som mave, lår, arme, brystkasse osv., Hvor den kan gå ind og rense huden og sørge for, at huden bliver strammet ordentlig op, så du kan blive klar, når strandsæsonen er ved at begynde. Skal du vaske dit hår eller ikke? Her er den seneste. Det er også vigtigt at blive gode venner med de små banditter (sunde bakterier). De er naturens måde at holde os sunde på. Vask dem ikke væk med sæbe. Selvfølgelig skal du blive ved med at vaske dig under armene, i skridtet og på fødderne, men lad naturen ordne resten af huden. Naturlig krops og hårvask neohippie. Jeg plejer at vaske det en gang om ugen med rasul og i løbet af ugen skyller jeg det måske et par gange hvis det trænger og har også brugt æblecidereddike nogle gange. Men pludselig er det som om at der sker noget virkelig underligt med mit hår, ikke når jeg vasker det med rasul men når jeg putter vand i måske dagen efter eller næste dag. Islam wikipedia, den frie encyklopædi. Shiabaseret teologi (i.) Ithna'ashariskolen ithna'ashari shiisme betegner den gruppe af shiitter der anerkender 12 imamer med imam ali (d. 661) som den første og muhammed almahdi som den sidste. Ithna'ashariskolen er den største shiitiske gruppe. Skolens tilhængere omtales bredt som shia, shiitter. (Ii.) Zaidiskolen zaidisme betegner den mindre gruppe af shiitter der anerkender fem. Search only for harstyling.

Frisyrer Ombre

Herrefrisør Nørregade

Rasul hårpleje sammenlign priser hos pricerunner. Rasul shampoo er beriget med 100% økologisk certificerede ingredienser. Vegetabilske olier fra mynte tilfører fugt til håret, imens aloe vera har en blødgørende virkning. Ekstrakter fra rasul (afrikansk sæbejord) og pebermynte har en rensende og genopfriskende effekt, der efterlader håret med forny vis mere. How to noshampoo simply[fit]. Jeg har vasket hår hver 45 dag i rasul og efterfølgende æblecidereddike i omkring 4 uger. Jeg må dog konstatere at mit hår bliver enormt elektrisk efter vask med rasul og efterfølgende eddike. Er der nogen der har problemer med det og går det og hvad man kan gøre for at forhindre det? Start heléne hagman stockholm. Heléne hagman stockholm erbjuder en inspirerande oas mitt i stockholm där vi skapar din unika stil genom frisyr, makeup och kläder. Drop shampooen og vask hår med eddike og ler nordjyske.Dk. Drop shampooen og vask hår med eddike og ler cecilie blaksted har skiftet sin dyre mærkeshampoo ud med såkaldt rasuller, en marokkansk sæbeler, der er blevet brugt i flere tusinde år. Olivensæbe med rasul. Permatopiabutikken.Dk. Rasul hedder også vaskeler eller marrocansk ler. Det har været brugt til vask af hud og hår, ansigtsmasker og andet hudpleje i umindelige tider. Himalayasalt er tilsat sæben, fordi det gør sæben mere drøj og rig på mineraler. Det siges, at himalayasalt har samme mineralsammensætning, som menneskekroppen.

Evo Hårfarve

Rasul marokkansk sæbeler til hud eller hår cosmos co. Hvad er rasul? Man fristes til at sige, at kært barn har mange navne, for rasul leret bliver kaldt for en hel del forskellige ting, og det kan ligeledes staves på en del forskellige måder. Men selvom leret har en del forskellige navne, er det stadigvæk en god og effektiv måde at pleje især huden, håret og kroppen med. Herunder er blot nogle af de mange navne, som rasul har rasul (den. Hairstyle wikipedia. Allthingshair has been visited by 10k+ users in the past month. Arneochelsa. ©2014, sarah bengtsson. Hairstyling definition is the work of a hairstylist. How to use hairstyling in a sentence. Id alfitr wikipedia. Muslimer i ulike land har sine egne mattradisjoner og skikker for id. Afroamerikanske muslimer kan for eksempel feire dagen med en god stek, mens folk fra andre land har sine særskilte festretter.. I indonesia er det vanlig å feire siste kvelden av ramadan med takbiran, opptog med store bedugtrommer der folk i alle aldre sier takbiren i en mikrofon.

Tagli Corti Pratici

fedtet hår baghoved
Jeg har ikke brugt shampoo i et år anja lysholm. Jeg stoppede her den 6. Juni da jeg var på besøg hos mine forældre, som har vasket krop og hår med natron i ½ år. (De har endda erstattet deo’en med vand/natron blanding. De har aldrig problemer med at lugte under armene længere) nå men jeg tænkte jeg jo lige så godt kunne øve mig hos dem, eftersom jeg skulle være der i 5 dage.

Vask hår med ler og andre shampooalternativer maria bøgh. Dengang gik det fint, jeg husker ikke overgangsperioden som slem, jeg mindes kun, at mit hår føltes rent efter vask med vand det meste af min fireårige water onlyperiode. Jeg har helt sikkert glemt/fortrængt en del af ubehaget i begyndelsen, og der er også stor forskel på at have dreads og “almindeligt” hår og at være 20 og 35! Rasul ler leret til ansigt, huden, håret og som shampoo. Rasul leret går ind i huden og fjerner overflødigt sebum, hvilket er den fedtede del af huden det renser huden og forhindrer, at sebum fylder porerne op. Personer med meget sebum i huden har ofte problemer med akne og øvrige hudrelaterede problemer, og derfor kan rasul altså være med til at hjælpe her. Rasul marokkansk sæbeler til hud eller hår cosmos co. Du kan lidt sammenligne rasul med f.Eks grønt ler eller rødt ler, som vi i skandinavien og europa forbinder med ansigtsmasker, som har præcis de samme egenskaber. Rasul er hvidt ler, men i modsætning til de to andre lertyper, er den mere mild, og den er derfor bedre til følsom hud. Sæbeurt det danske alternativ til sæbenødder og rasul. Efter at have undladt at vaske hår med sæbe i et halvt år og utallige lange snakke og emails om "no poo" med min kusine julie og hendes spændende eksperimenter ud i kunsten alternativ hårvask (natron/æblecidderedike, rugmel og æg), var det en yderst interessant og meget kærkommen opdagelse, at vi her i danmark, i vejkanter og på enge, har vores helt egen saponinindeholdende urt med. Opråb fra skønhedsguru vask nu dit hår avisen.Dk. Hører du til dem, hvis hår klasker og ser fedtet ud, hvis du ikke vasker det med shampoo hver eneste dag? Sådan har mange det, men i de senere år er det blevet trendy at lade håret stå i flere dage uden at vaske det. Og det kan være rigtig fint, hvis du synes, det er pænt. Men journalist og.

Islam wikipedia, den frie encyklopædi. Shiabaseret teologi (i.) Ithna'ashariskolen ithna'ashari shiisme betegner den gruppe af shiitter der anerkender 12 imamer med imam ali (d. 661) som den første og muhammed almahdi som den sidste. Ithna'ashariskolen er den største shiitiske gruppe. Skolens tilhængere omtales bredt som shia, shiitter. (Ii.) Zaidiskolen zaidisme betegner den mindre gruppe af shiitter der anerkender fem. Marokkansk rasul ler et sundt alternativ til shampoo! Til. Introduktion til rasul ler. Navnet rasul (engelsk rhassoul, fransk ghassoul) kommer af det arabiske ord ghusoul og betyder ”at vaske sig” eller ”(krops)vask”. Leret er kendt for sine evner til at fjerne urenheder fra hud og hår og beriger dem med de essentielle mineraler. Denne oldgamle ler har mange navne verden over. Min vej til blødt og sundt hår med rasul og enkel. Tillykke med de nye omgivelser. Meget fint! Jeg har også prøvet kræfter med rasul og glædede mig helt ærligt, til at fortælle hele verden om, at jeg nu var blevet fuldstændig fri for alle de mærkværdigheder der er at finde i almindelig shampoo. Isangs hair & body. Vi laver kvalitets hår & kropspleje produkter med økologiske, fair trade & veganske ingredienser. Uden parabener, ftalater, sulfater, syntetisk duft eller syntetisk noget som helst. Diy naturlig shampoo 3 forskellige (nopoo) • come what may. Rasul ler har en rensende effekt ved at tiltrække sig affaldsstoffer, samt en god effekt på hud og hår pga et højt niveau af mineraler. Wellness mama har også skrevet om rasul ler. Jeg vasker kun håret med rasul ler én gang i ugen, ellers bliver håret blot skyllet. Harstyling image results. Get tips from our experts today!

LihatTutupKomentar

Label

18 2015 2016 2018 2019 30 50 Acasa Accessori Acconciatura Acconciatura Capelli Lunghi Laterale Acconciature Acconciature 18 Anni Capelli Lunghi Acconciature Animal Crossing Acconciature Anni 50 Capelli Corti Acconciature Bambina Capelli Corti Acconciature Barba Acconciature Capelli Corti Accessori Acconciature Capelli Corti Coda Acconciature Capelli Corti Da Sposa Acconciature Capelli Corti Legati Acconciature Capelli Da Comunione Acconciature Capelli Legati Semplici Acconciature Capelli Lunghi Con Coroncina Acconciature Capelli Lunghi Facili Da Fare Acconciature Capelli Lunghi Raccolti 2018 Acconciature Capelli Medi Video Acconciature Capelli Wob Acconciature Corte Acconciature Fashion Acconciature Lisce Semiraccolte Acconciature Matrimonio Sposa Acconciature Natale 2018 Acconciature Prima Comunione Capelli Ricci Acconciature Punk Acconciature Romantiche Address Administrasi Adrenal Af Aktie Alterna Alterna Hårprodukter Ammoniak Ang Ani Animal Anmeldelse Anni Ano Ano Ang Iba't Ibang Pangkat Etniko Ano Ang Ibig Sabihin Ng Batang Populasyon Ansikte Ansiktsform Apoteket App Arabesc Ariana Ariana Grande Hårstil Asya Bahnstraße Balsam Balsam Glansigt Hår Bambina Barba Barbatesti Barbati Barlad Batang Bedste Bedste Voks Til Fint Hår Bentita Bikini Bikinilinjen Billig Billig Bikini Voks Billig Friseur Cottbus Billig Frisör Centrala Göteborg Billig Frisør Horsens Billig Frisör Löddeköpinge Billig Frisør Nørrebro Billig Frisør Vestegnen Billig Herre Frisør Randers Billig Shampoo På Nettet Billiga Billiga Hår Produkter Billigvoks Billigvoks Prisgaranti Blekning Blivakker Blonda Blondering Blondering Utan Väteperoxid Blonderings Blonderings Färg Bob Boccoli Bølgelængde Bølger Børste Børster Bruke Brunt Brunt Hår Koppar Brunt Hår Och Blonda Slingor Bucuresti Bulacan Cafe Cagliari Capelli Capelli Corti Boccoli Capelli Corti Extension Capelli Corti Neri Uomo Capelli Medio Lunghi Acconciature Capelli Mossi Legati Capelli Raccolti Morbidi Fai Da Te Cavite Centrala Centre Christina Clauline Clientei Coafura Coafura De Mireasa Oradea Coafuri Coafuri De Nasa 2019 Coafuri De Weekend Coafuri Elegante Par Mediu Cu Impletituri Coafuri Impletituri Elegante Coafuri Julia Roberts Coafuri Lejere Mirese Coafuri Mireasa Cu Flori Naturale Coafuri Mirese Par Negru Coafuri Mirese Youtube Coafuri Nasa Par Mediu Coafuri Par Des Coafuri Par Lung Fata Ovala Coafuri Par Mediu Cu Bentita Coafuri Par Mediu Tapat Coafuri Par Scurt Retro Coafuri Pentru Barbati Coafuri Simple Par Lung Youtube Coda Comunione Con Coroncina Corte Corti Cottbus Cream Crossing Cu Da Dalcher Dam De Define Define Tørt Hår Definition Demonit Den Der Des Dex Di Din Disenyo Divinity Diy Djerf Dm Dm Friseur Shampoo Domiciliul Donut Donut Hår Ring Efter Ekofeminisme Ekofeminisme Di Indonesia Ekologi Ekologi Administrasi Negara Ekonometrika Elegante Eller Enkelit Enkelit Ja Demonit Etniko Etniko Cafe Cagliari Etniko Definition Etniko Disenyo Etniko Meaning Etnolinggwistiko Etter Extension Extensions Extra Få Brunt Hår Naturligt Facili Fai Fakta Fakta Hårfarve Falsk Falsk Hår Fantezie Fare Färg Farging Farve Farve Brunt Hår Rødt Farvet Farvet Hår Farvning Fashion Fata Fedtet Fedtet Hår Kost Femei Fint Fint Hår Frisyr Fintq Fintq Address Fjerner Flori Fonts För Forebyggende Foto Foto Di Tagli Di Capelli Fra Frangia Frantuzeasca Freze Freze Par Mediu Barbati Freze Scurte Femei 2016 Friseur Friseur Langen Bahnstraße Frisör Frisør Frisør Clauline Frisør Farvning Pris Frisør Herning Frisør Priser Thisted Frisør Priser Viborg Frisør Rosengårdcentret Priser Frisör Värnamo Priser Frisør Winterberg Frisure Frisure Mellemlangt Hår Pandehår Frisyr Frisyre Frisyre Opprinnelse Frisyrer Frisyrer App Frisyrer Kort Grått Hår 2015 Frisyrer Runt Ansikte 2018 Frisyrer Som Passar Din Ansiktsform Frisyrer Til Halvlangt Hår Frizuri Frizuri De Femei Frizuri Par Ondulat Fudge Fudge Matte Hed Extra Ingredients Fudge Matte Hed Extra Malaysia Gel Gitnang Glansigt Glatt Glatt Hår Uten Rettetang Glattejern Glattejern Billig Glattejern Lus Glattejern Professionel Glattejern Temperatur Gliss Gliss Hårserum Gold Göteborg Grå Grande Gråt Grått Gravid Grupong Grupong Etniko Sa Bulacan Grupong Etniko Sa Cavite Gult Gult Hår Etter Farging Gult Hår Lilla Shampoo Gutteklipp Gutteklipp Langt Hår Hair Hair Extensions Salon Honolulu Hair Extensions Salon Montreal Hair Extensions Salon Rothwell Hair Frisør Larvik Halimbawa Halimbawa Ng Mga Pangkat Etniko Sa Hilagang Asya Hållbarhet Halvlangt Halvlangt Hår Bølger Har Hår Hår Blekning Hår Farve Striber Hår Frisør Hår Glattejern Hår Klippning Hår Mode 2018 Har Stil Korsord Hår Stil Til Kvinder Hår Tap Hard Håret Hårfarve Hårfarve Der Fjerner Gult Skær Hårfarve Der Kan Skylles Ud Hårfarve Mørkebrun Hårfarve Skyllefarve Hårfarve Spray Matas Hårfarve Uden Ammoniak Og Parabener Hårgele Hårgele Apoteket Hårgele Lockigt Hår Hårkur Hårkur Blivakker Hårkur Fra Normal Hårkur Hjemmelavet Hårkur På Nett Hårkur Tørt Hår Test Hårmaske Hårmaske Tørt Hår Hårmode Hårmode Mænd 2019 Hårmousse Hårmousse Med Farve Hårmousse Menn Håropsætning Håropsætning Løst Hår Hårpleje Hårprodukter Hårprodukter För Långt Hår Män Hårprodukter För Tunt Hår Hårprodukter Kiwi Hårprodukter Larvik Hårprodukter Vegan Hårserum Hårskum Hårspray Hårspray Diy Hårstil Hårstil Kvinder Hårvoks Hårvoks Sensitiv Hovedbund Hed Henna Henna Gråt Hår Herning Herre Herrefrisør Herrefrisør Ringkøbing Hestehale Hestehale Eller Løst Hår Hh Hh Simonsen Børster Hh Simonsen True Divinity Glattejern Anmeldelse Hh Simonsen Wet Børste Hilagang Hjemmelavet Honolulu Horsens Hovedbund Høvik Hur Hur Få Man Långt Hår Hvilken Hvilken Farve Har Den Længste Bølgelængde Hvilken Farve Har Forebyggende Inhalationsmedicin Hvorfor Hvorfor Bruke Hårskum Iba't Iba't Ibang Katangian Ng Pangkat Etniko Ibang Ibat Ibig Ice Ice Cream Hårprodukter Id Id Voks Hard Gold Id Voks Tilbud Idei Idei Tunsori Immofinanz Impletituri Indonesia Ingredients Inhalationsmedicin Inspiration Instrumentong Ja Jadda Jadda Hårkur Jeg Julia Kagubatan Kagubatan Sa Pilipinas Kan Kan Jeg Få Langt Hår Kapampangan Kapampangan Etniko Kardashian Kardashian Hårprodukter Kasuotan Katangian Kedeligt Kft Kiwi Klippning Konstant Konstant Fedtet Hår Koppar Korsord Kort Kort Frisyre Mann Kort Grått Hår Dam Kort Hår Inspiration Kort Hår Mode 2019 Korte Korte Grå Frisyrer Korteks Korteks Adrenal Kortzfleisch Kortzfleisch Meaning Kost Krøller Krøller Vådt Hår Krøllet Krøllet Hår Frisure Krøllet Hår Gel Krøllet Hår Med Pandehår Kurs Kurs Immofinanz Aktie Kvinder La Længste Langen Langt Långt Långt Hår Lugg Langton Langton Centre Larawan Larawan Ng Ibat Ibang Uri Ng Kasuotan Sa Pilipinas Larvik Laterale Legati Lejere Lilla Limang Limang Katangian Ng Wika Lisce Lob Lob Hair Style Long Bob Lockigt Lockigt Hår Produkter Löddeköpinge Long Løst Løst Hår Symbol Lugg Lung Lunghi Lus Luzon Machiaj Machiaj Arabesc Machiaj Fantezie Machiaj Fata Patrata Mænd Malaysia Man Män Manichiura Manichiura Dex Manichiura Frantuzeasca Acasa Manichiura La Domiciliul Clientei Bucuresti Mann Maschili Matas Matilda Matilda Djerf Hårprodukter Matrimonio Matte Maui Maui Hårpleje Meaning Med Medi Medio Mediu Mellan Mellemlangt Menn Mga Mga Instrumentong Etniko Halimbawa Milano Mireasa Mirese Mode Montreal Morbidi Mørkebrun Mossi Nasa Natale Naturale Naturligt Negara Negru Neri Nett Nettet Ng Normal Nørrebro Och Ofte Og Ondulat Opprinnelse Oradea Ovala Ovale På Håret Frisør Høvik På Håret Frisør Vika Pandehår Pangkat Pangkat Etniko Luzon Pangkat Etniko Mga Larawan Pangkat Etnolinggwistiko Halimbawa Pangkat Etnolinggwistiko Sa Hilagang Asya Picture Par Parabener Passar Patrata Pedichiura Pentru Permanent Permanent Hår Hållbarhet Permanentat Permanentat Hår Produkter Pettinature Pettinature Ragazza Capelli Lunghi Picture Pilipinas Pinakamalaking Pinakamalaking Pangkat Etniko Sa Gitnang Asya Pleie Pleie Tørt Hår Populasyon Prima Pris Priser Prisgaranti Produkter Professionel Punk Q10 Q10 Hår Quadrato Raccolti Ragazza Randers Rasul Retro Rett Rett Hår Produkter Rettetang Ricci Ring Ringkøbing Risigt Risigt Hår Efter Permanent Roberts Rødt Romantiche Rosengårdcentret Rothwell Rotunda Runt Sa Sabihin Salon Salon Coafura Salon Coafura Barlad Scurt Scurte Semiraccolte Semplici Sensitiv Shampoo Shampoo Til Krøllet Hår Matas Simonsen Simple Skær Skillnad Skillnad Mellan Blondering Och Blekning Skyllefarve Skylles Slingor Som Sposa Spray Stil Striber Stripe Stripe Hår Frisør Pris Style Styling Styling Produkter Til Langt Hår Symbol Tagli Tagli Capelli Uomo Tagli Corti Capelli Tagli Corti Con Frangia Tagli Corti Milano Tagli Corti Ricci 2018 Tagli Medi Taglio Taglio Capelli Corti Maschili Taglio Capelli Corti Quadrato Taglio Capelli Corti Viso Ovale Tap Tapat Tawag Tawag Sa Pilipinas Te Temperatur Test Test Af Hårmousse Thisted Tigi Tigi Hårskum Til Tilbud Tørt Tørt Hår Menn Tørt Langt Hår Tørt Og Kedeligt Hår True Tunsori Tunsori Barbatesti 2016 Tunsori Par Mediu Femei 30 Ani Tunsori Par Mediu Ondulat Fata Rotunda Tunt Tykkere Tykkere Hår Gravid Ud Uden Ulike Ulike Frisyrer Uomo Uri Urtekram Urtekram Billigvoks Utan Uten Vådt Van Värnamo Vask Vask Hår Med Rasul Vaske Vaske Håret Ofte Väteperoxid Vegan Vestegnen Viborg Video Vika Viso Voks Voks Bikinilinjen Voks Dam Voks Kft Zalaegerszeg Volkswagen Volkswagen Van Vox Vox Christina Dalcher Weekend Wet Wika Winterberg Wob Youtube Zalaegerszeg